SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi oynamadık!

İyi oynamadık!

27 Şubat 2016 Cumartesi - 21:29




Trabzonspor ile Osmanlıspor'un karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından bordo mavili ekibin teknik direktörü Hami Mandıralı açıklama yaptı.





Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Osmanlıspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda kozlarını paylaştılar. Bu mücadele sonrasında Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı karşılaşmayı değerlendirdi. Mandıralı şöyle konuştu: "Geçen hafta Galatasaray maçında yaşanan olaydan dolayı tepki gösterdi takımımız. Kamuoyu bunları biliyor. Ben Trabzonspor'a hizmet eden ve hizmet veren herkese saygı duyuyorum ama onlar da bize saygı duymalılar. Yediğimiz goller ortada. ikinci yarının başında beraberliği yakaladık. Oyuna asılma duygusu ortaya çıktı ama devam ettiremedik. İyi oynamadık, rakip bizden daha iyi oynadı ve kaybettik. Bu durumdan ben keyif almıyorum. Bu takımı biz kurmadık, bu oyuncuları biz almadık. İnsanlar bizi eleştirirken ellerini vicdanlarına koysunlar. 10 eksikle oynuyoruz ve böyle bir sonuçla karşı karşıyayız. İki maçta da iştah yoktu."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap