A+ A-
Yorum
10

JUDONUN YÜKSELEN YILDIZI NURBANU!

Yayın Tarihi: 16.02.2018 - 17:35 | Güncelleme Tarihi: 16.02.2018 - 20:30

Geçtiğimiz yıl Gençler Türkiye ve Üniversiteler arası Judo Şampiyonaları’nda şampiyonluğu elde eden Trabzonspor judocusu Denizli’den de altın madalya ile dönüp hedefini Avrupa ve Dünyaya çevirdi

BİR ALTIN DAHA

Denizli’de yapılan Genç Bayanlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda mindere çıkan Trabzonspor’un genç yeteneği Nurbanu Güngör başarılara bir yenisini daha ekledi. 2017 yılı Gençler Türkiye ve Üniversiteler arası Judo şampiyonluk unvanını kazanan Nurbanu Güngör Denizli’deki Türkiye Şampiyonası’nda 75 kiloda bu başarısını yenileyerek kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Ringde engel tanımayan genç yetenek milli takım gitmeye hak kazandı.

BÜYÜK HEDEFLER

Avrasya Üniversitesi Spor Bilimleri öğrencisi olan Nurbanu kendisine desteklerin eksik etmeyen antrenörü Mustafa Birinci’ye teşekkürlerini ileterek, “ Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ve hocalarıma şükranlarımı iletiyorum” dedi.  Önünde uzunu bir yolculuk olduğuna dikkat çeken Nurbanu Güngör, “Henüz kariyerimin başındayım. Elde ettiğimi başarılar beni tetikliyor. Hep daha fazlasını hayal ediyorum” diye konuştu.

Olimpiyat neden olmasın

Hedeflerini Avrupa, Dünya ve Olimpiyat madalyası olarak belirlediğine dikkat çeken genç yetenek, “Basamakları birer birer çıkıyorum. Elde ettiğim her başarının ardından hedefe inancım daha da artıyor. Önümde milli takım serüveni var. 2018 yılı içerisinde katılacağım turnuvalardan iyi sonuçlarla ayrılıp milli forma ile uluslararası platformda takımımı ilimi ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Ve bir gün Avrupa ve Dünya Şampiyonu olup olimpiyatlarda Türkiye’ye madalya kazandırmayı arzu ediyorum. Bunun içini çok çalışmama gerektiğini biliyorum. Ne gerekiyorsa da yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Etiketler