SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaderleri aynı mı?

Kaderleri aynı mı?

20 Eylül 2015 Pazar - 15:07




33 yaşındaki Robin Van Persie, akıllara Kennet Andersson ile Pierre van Hooijdonk’u getirdi.





Fenerbahçe’nin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ve takıma katılmasının üzerinden 8 hafta geçmesine rağmen fiziken toparlanamayan, hatta bu süre zarfında kasık problemi de çeken 33 yaşındaki Robin Van Persie, akıllara Kennet Andersson ile Pierre van Hooijdonk’u getirdi. 2000-01 sezonunda 33 yaşında iken Fenerbahçe forması giyen Andersson, 18. haftadaki Kocaelispor mücadelesinde benzer bir bölgeden sakatlanmış, ligin son 4 haftasına ancak yetişebilmişti. Sakatlanana kadar 17 maçta 10 gol atan İsveçli yıldız, daha sonra etkili olamayıp futbolu bırakmıştı.

Benzer şekilde 2004-05 sezonunun 13. haftasında ayak bileğinden sakatlanan 34 yaşındaki Van Hooijdonk da, o döneme kadar 8 gol atmış fakat 3.5 ay sahalardan uzak kalınca, form tutamayıp sezon sonunda ayrılmak zorunda kalmıştı. Sezon başından bu yana sadece 2 gol atan ve son Molde maçında oyundan çıkarken tepki alan Hollandalı futbolcunun, fiziki açıdan yaşadığı sıkıntılar, soru işaretlerini beraberinde getirdi. Geçtiğimiz sezon, 25 Şubat 2015 tarihinde Manchester United formasıyla Swansea önünde aşık kemiğinden sakatlanan ve 7 hafta sahalardan uzak kalan Van Persie, o tarihten itibaren performansını toparlayamamıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap