SON DAKİKA



Haber > Spor > Karaman'ın değişim planı!

Karaman'ın değişim planı!

01 Nisan 2017 Cumartesi - 08:01




Yeşil-Mavili ekibin teknik direktörü Karaman’ın Trabzonspor maçı öncesinde kadroda bazı değişikliklere gideceği öğrenildi.





ÜMİT GERİ DÖNÜYOR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın, Trabzonspor maçı öncesinde kadroda bazı değişikliklere gideceği öğrenildi. Savunma ve hücum hattında değişime gidecek olan Karaman Ümit ve Kweuke’nin istenilen seviyede olmalarıyla güldü. Taktik idmanında defans ve hücum bölgesinde birtakım değişikliklere giden Karaman’ın, Ümit Kurt’un sakatlıktan dönmesi sonrası bu oyuncuyu savunmanın ortasında Oboabona’nın yanına monte edeceği öğrenildi.

RECEP BELİRSİZ

Hücum bölgesinde haftalardır istediği verimi alamayan deneyimli teknik adamın cezası sona eren kaptanı Kweuke’ye sarıldığı, bu oyuncunun yanında ise Edonwonyi ve Jantscher’i düşündüğü belirtildi. Trabzonspor maçının kilit bölgesi olarak gördüğü orta saha için Saadane, Petrucci ve Robin Yalçın üçlüsüne güvenen Karaman’ın hafta içi kasık bölgesinde yaşadığı ağrılar nedeniyle idmana çıkamayan Recep Niyaz’ın son durumuna göre karar vermesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap