SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmaktan başka çare yok

Kazanmaktan başka çare yok

27 Şubat 2014 Perşembe - 09:38




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, futbolcularını "Kafayı kuma gömerek yapabileceğimiz bir şey yok. Her şeye olumlu bakmak zorundayız" s





Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Uğur Tütüneker, Galatasaray ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bizim açımızdan bakılınca puan veya puanlar almak zorundayız. Aşağısı kaynıyor ve bir an önce çıkışa geçmeliyiz" diye konuştu. Ligde en az 40 puan almak zorunda olduklarını kaydeden Tütüneker, "Ligde 5-6 galibiyet gerekiyor. Özellikle rakiplerimize karşı oynayacağımız maçlar önemli. Galatasaray ve Beşiktaş gibi iki büyük takımla içeride oynayacağız. Önümüzdeki 4 maçın üçü içeride. Bunların üçünü kazanırsak iyi bir seri yakalarız. Biz ümitli bakmazsak başaramayız" dedi. Galatasaray maçında direnç sağlamaları gerektiğini vurgulayan Tütüneker, "Büyük maçlarda direnç sağlayıp, ileri çıkıp pozisyon yakalamalıyız. Dirençli olmak çok önemli. Kalıp içerisinde iyi işler yapmak zorundayız. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Bursaspor maçında yüzde 58 top bizde. Önemli olan, şutun fileye gitmesi. İşimiz kolay değil. Kazanmaktan başka çaremiz yok" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap