A+ A-
Yorum
10

Kenan'a kanca!

Yayın Tarihi: 26.03.2016 - 11:51 | Güncelleme Tarihi: 26.03.2016 - 11:47
Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun transfer planlamasını yaparken, özellikle gurbetçi başarılı gençleri kadrosuna katma çalışması da yürütüyor.

Trabzonspor, özellikle gurbetçi başarılı gençleri kadrosuna katma çalışması yürütüyor. Bu doğrultuda gündeme Feyenord’da forma giyen Trabzonlu kanat oyuncusu Bilal Basaciklıoğlu gelmişti. İkinci bir isim daha gündeme düştü. SporYorum'un haberine göre, bu oyuncunun da Almanya Bundensliga’nın köklü kulüplerinden Hannower 96’da forma giyen Kenan Karaman olduğu dile getirildi. Bu sezon Hannower 96 formasıyla 21 maça çıkan ve 4 gol atma başarısını gösteren Kenan’in sezon sonuna kadar takip edileceği belirtildi.

DÖRT AYRI BÖLGEDE FORMA GİYİYOR

Türkiye U18, U19 ve U20 takımlarında oynadıktan sonra bir süre de U21 Milli takımının değişmez isimlerinden biri olan 21 yaşında ve 1.89 boyundaki Kenan Karaman forvet, forvet arkası, sol ve sağ kanat oynayabiliyor. Birçok bölgede oynayabilmesi, güçlü fiziği ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken bu futbolcuyla ilgili şu ana kadar elde edilen bulguların çok olumlu olduğu dile getirildi. Sezon sonuna kadar da yapılacak takiplerin ardından ortaya çıkacak raporların olumlu olması halinde Kenan Karaman’ın transferinin gerçekleştirileceği ifade edildi.