SON DAKİKA



Haber > Spor > Kim koruyor bu adamı?

Kim koruyor bu adamı?

14 Şubat 2019 Perşembe - 11:45








Başakşehirli Emre için gizli tanık, ‘Bank Asya’ya parça parça 2 milyon TL yatırdı’ iddiasında bulundu. Hakkında birçok kez suçlama yapılan ancak her seferinde olaylardan sıyrılan Emre Belözoğlu’nun bu kez akibeti merak konusu oldu.

Türk futbolunun sabıkalı isimlerinden Emre Belözoğlu bir kez  daha gündeme oturmayı bildi. Hakkında defalarca suçlamalar yapılan ancak her seferinde bunlardan sıyrılmayı beceren Emre bu kez sanki fena yakalandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Futbolda FETÖ davasının görüldüğü mahkemeye ‘hakkında FETÖ soruşturması yürütülüyor’ şeklinde gönderdiği yazının esrarı çözüldü.

HESAPLAR İNCELEMEYE ALINDI

Savcılığa ifade veren ‘Mert’ isimli gizli tanık Emre Belözoğlu’nun 17-25 Aralık sonrası Bank Asya’ya 2 Milyon TL yatırdığını iddia etti. Bu paranın elden ve parçalar halinde başka kişiler üzerinden yatırıldığını aktaran gizli tanık Mert’in ifadeleri üzerine Belözoğlu’nun banka hesapları incelemeye alındı. Bu gelişmenin ardından futbolseverler Emre ile ilgili kararı dört gözle beklemeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap