SON DAKİKA



Haber > Spor > Komşu'nun zaferi

Komşu'nun zaferi

13 Aralık 2015 Pazar - 11:04








Müsabakadan önce maçın bir miktar favorisi Trabzonspor olarak gözüküyordu. Rizespor’un iki puan noksanla Trabzonspor’un bir altında sıra alması konusu ise Rizespor’u motive eden bir faktördü. Maçın başlaması ile oyunun akışının göstergesi ise “Bu maçın Trabzonspor’a doğru hareketlendiği” durumunu gösterdi.

Trabzonspor lehine verilen penaltı kararı ise gol olması durumunda artık Rizespor’un bu maçtan puan koparmasının imkânsızlığının göstergesi olacaktı. Fakat o da ne! Yılların tecrübeli ve düzgün ayağı Cardozo’nun atması yüzde yüz garanti gibi olan penaltı atışını Rizespor kalecisinin tastamam kucağına yönlendirmesi ise Cardozo severleri tam bir hayal kırıklığına uğrattı. Kaçan penaltı pozisyonu ise Bordo-Mavililer’in konsantrasyonunu bozarken, Rizespor takımını daha bir üst seviyede motive etti. Rizespor takımında sağ açıkta yer alan Sercan takımını başarılı akınlarla Trabzonspor yarı sahasına taşırken, rakip takım savunmasına zorlu anlar yaşatıyordu. Eğer sakatlanmadıysa veya başka bir sebep yoksa Hikmet hocanın Sercan’ı değiştirmesinin nedenine bir anlam veremedik doğrusu. Trabzonspor’a gelince...

Sadi hoca kimi çıkartıp yerine kimi koymuş ise değişen bir şeylerin olmadığı, bizim geçen haftalarda yazdığımız “Al birini vur öbürüne” tabirimizin ne denli yerinde olduğunun göstergesi oldu. Güya oyuncuların geçen haftalarda oynamayışları veya oynayamayışlarının sebebi paralarını alamamış olmaları ile izah ediliyordu. Eee, yeni yönetim galiba hepsine epeyce bir ödeme yapmış. Peki bu takımın hali ne yine? Demek ki Şota’nın dediği doğru imiş “Benim bir noksanım olmadı, takım böyle olacaktı”.

Sizin anlayacağınız bu oyuncuların çoğunu (isimleri kalsın) her kim almışsa, “Ayakkabılarını verin, onun gözüne girsin” diyelim. Belki biraz abes kaçacak ama kulüp futbolcu alımlarında işten anlayanlardan değil de bezirgânların eline kalmış demektir. Adamlar ‘katakulli’ ile transfer yapmışlar. Bu takımın başında kim olursa olsun, bu oyuncularla, bu kafayla, bu anlayışla Trabzonspor takımının elbette bir yere varamayacağı gün gibi tee baştan ortada idi. “Alın birini vurun öbürüne”. Sonuçta Rizespor takımını, Trabzonspor karşısındaki başarılı oyunu ve yakaladığı üç puan dolayısı ile tebrik ediyoruz. Hak edip kazandılar...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap