SON DAKİKA



Haber > Spor > Konuştukça batıyorsun!

Konuştukça batıyorsun!

26 Mayıs 2014 Pazartesi - 11:36




UEFA Avrupa Ligi’nde oynayamama telaşına düşen Sivasspor’da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bordo-Mavili kulübe kendi bulaştığı şike çamurunu sıçratmak





Trabzonspor’un haklı şampiyonluğunun çalınmasına çanak tutan ve şike davasında suçlu bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bordo-Mavili takımı karalama kampanyası başlattı. Önceki gün Sivasspor kongresinde Trabzonspor’u diline dolayan Otyakmaz, futbolcusu Mehmet Yıldız’ın, kendisine “Trabzonsporlu bazı yöneticilerin Sivassporlu futbolculara 1 milyon dolar teşvik primi vaat ettiğini söylediğini” ifade etti. Bu söylediklerinin tapelerde olduğunu belirten Otyakmaz, suçlamalarına devam ederken Sivasspor forması giyen Trabzonlu futbolcu Abdurrahman Dereli’nin şike yapmaya zorlandığını da iddia etti. Konuştukça batan Otyakmaz’ın tüm bu suçlamaları CAS tarafından yargılanan kulübünün önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılamama ihtimali olduğu için Fenerbahçe’nin talimatıyla yaptığı öğrenildi. Türkiye'deki tüm yargı mercileri, UEFA Tahkim Kurulu ve CAS’ın onaylayarak Trabzonspor’u akladığı şike davasında Sivasspor Başkanı’nın neden şimdi konuştuğu da belli oldu. Avrupa kupasında oynayamama telaşına düşen Otyakmaz, kendini kurtarmak için ‘çamur at izi kalsın’ politikası uygulama yolunu seçti. Öte yandan Sivas Başkanı’nın suçladığı isimler, kendisini kaale almazken sadece Aziz Yıldırım’ın talimatıyla konuştuğunu söylediler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap