SON DAKİKA



Haber > Spor > Konyaspor ve Alanyaspor birer puana razı oldu

Konyaspor ve Alanyaspor birer puana razı oldu

02 Ekim 2021 Cumartesi - 15:42




Süper Lig 8. hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekip böylece bu sezon ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça yükselterek namağlup unvanını korumuş oldu. İki sezondur son 12 lig maçını kaybetmeyen Konyaspor, geçtiğimiz sezon en son deplasmanda Galatasaray'a 1-0 yenilmişti.





Süper Lig 8. hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Konuk takımı öne geçiren golü 49. dakikada Fatih Aksoy kaydederken; ev sahibi ekibin beraberlik sayısını ise 87. dakikada Chidozie Awaziem kendi kalesine attı.

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor'da Efecan Karaca'nın 70. dakikada attığı gol VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

KONYASPOR YENİLMİYOR

Alınan bu sonucun ardından Aytemiz Alanyaspor puanını 14'e yükseltti ve 7. sıraya yerleşti. Bu sezon ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen İttifak Holding Konyaspor ise aynı puanla 5. basamağa yükseldi.


İttifak Holding Konyaspor'un geçen sezondan bu yana sürdürdüğü yenilmezlik serisi 12 maça yükselmiş oldu. Konyaspor, geçtiğimiz sezon en son deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olmuştu.

Ligde önümüzdeki hafta Aytemiz Alanyaspor sahasında Yukatel Kayserispor'u ağırlarken; İttifak Holding Konyaspor ise Galatasaray deplasmanına konuk olacak.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap