SON DAKİKA



Haber > Spor > Kritik görüşmeler başlıyor

Kritik görüşmeler başlıyor

04 Ocak 2016 Pazartesi - 08:21




Yönetimin 'feda' görüşmeleri başlıyor. Oyunculara yeni mukavele teklifleri yapılacak, yeni tavan ve taban ücretler belirlenecek.





Oyuncularla masaya oturma zamanı... Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde çok detaylı bir açıklama yapmış ve “Şimdi acı gerçeklerle yüzleşme zamanı” başlığını kullanmıştı. 10 maddelik yol haritasında pilot takımın durumundan transfer politikasına kadar birçok konuya yer verilmişti. Bu açıklamada oyuncu sözleşmeleri için de bir parantez açılmış, daha adil ve altından kalkılabilir mukavele vurgusu yapılmıştı. Usta’nın bu çerçevede kurmaylarına, “Gerekli görüşmeleri yapın” talimatını verdiği öğrenildi. Takımdaki tüm oyuncularla masaya oturulacak, yeni anlaşmalar önerilecek. Tavan ve taban fiyat politikasına göre yapılacak bu görüşmelerde anlaşma sağlanan isimlerle yeni sözleşmelerin de imzalanacağı gelen haberler arasında. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap