SON DAKİKA



Haber > Spor > Kriz masası!

Kriz masası!

28 Eylül 2015 Pazartesi - 10:56




Üst üste alınan yenilgiler Trabzonspor’da deprem etkisi yarattı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Patron Şota A





Trabzonspor’da Osmanlı karşısında kötü futbolla alınan yenilgi büyük krize neden olurken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu duruma hemen el koydu. Osmanlıspor maçı sonrası Sportif Direktör Süleyman Hurma’yı arayarak kötü futbolun nedenlerini soran Hacıosmanoğlu, bu hafta içerisinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını ifade etti. Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetlerinin takımda artçı şoklara neden olduğu, başkan Hacıosmanoğlu’nun bunun sebeplerini  masaya yatırmak üzere Süleyman Hurma ile bir araya geleceği, bu ikiliye Teknik Direktör Şota Arveladze’nin de eşlik edeceği bilgisine ulaşıldı.

Şota’dan geniş kapsamlı bir rapor isteyen Hacıosmanoğlu’nun radikal kararlar alabileceği de seslendirildi. Hafta sonu oynanacak Konyaspor maçı için günler öncesinden şehre gelip kamp kurmayı amaçlayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ayrıca yediği gollerle eleştiri oklarını üzerine çeken Kaptan Onur Kıvrak ile de baş başa bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Hacıosmanoğlu’nun diğer kaptanlar Mustafa Yumlu ve Özer'i de dinleyeceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap