SON DAKİKA



Haber > Spor > Kupada gözüme çarpanlar!

Kupada gözüme çarpanlar!

23 Eylül 2017 Cumartesi - 08:28








Çaykur Rizespor evinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında BAL temsilcisi Nevşehirspor’u rahat bir skor ile geçerken gençleri de kazandı diyebiliriz. Bu gençlerin başında elbette Sinan geliyor. Hikmet hoca genç oyuncuya sağ bekte görev verdi. Forma şansını iyi kullanan Sinan atılan bir gole de soyadı gibi yazıcı görevini yerine getirdi. Bu yol uzun, şımarmadan üzerine katarak “ben oldum” demeden çalışmaya devam Sinan kardeşim.

Diğer yandan Yeşil–Mavili takımın en çok sıkıntı çektiği mevki savunmanın göbeğinde Hikmet hoca ilk kez Milosevic–Ümit ikilisine şans verdi. BAL temsilcisi Nevşehirspor’un eti budu belli bu maç bize bir gösterge olmaz ama Hikmet hoca savunmaya şef bir stoper arıyorsa Milosevic’le oyuna başlaması gerekiyor. Bir defa hava toplarına muazzam hakim. İkincisi ayağı temiz, atak başlangıcında topu bakarak oyuna sokuyor.

Üçüncüsü ise bu oyuncu ile hücumda duran toplarda gol bulma şansın çok fazla. Yeşil–Mavili takımda bir diğer forma şansı bulan H.İbrahim’in oyun zekası altında iş görür raporu aldı benden. İlerleyen haftalarda fizikmen çok daha sağlam olduğu takdirde Halil İbrahim ismi gibi çift kişilik katkı sağlayacaktır Rizespor’a. Gelelim haftalardır yedek bekleyen iki oyuncuya. Biri Edomwonyi, diğeri Jantscher. Bu halleriyle kadroya girmekte zorlanırlar.

Diğer yabancı oyuncuların performanslarının çok gerisindeler. Lincoln maalesef bu ligin oyuncusu değil. Bu lig bire bir temas ligi. Bu kadar sert bir ligde bu kadar yumuşak ve teknik becerisi ile bir şeyler yapmak isteyen genç bir oyuncu bu ligin kasapları tarafından her maçta doğranır. 10 numara alacaksan Cernat gibi üst düzey deneyimi olan, tecrübeli bir isme yönelecektin.

Hikmet hoca ve Başkan bu genç 10 numara transferinde bence acele ettiler ve maalesef yaş tahtaya bastılar. Yine Rizeli gençlere dönecek olursam başta Ozan Papaker olmak üzere Berat ve Emir Han ilerleyen turlarda görev alacak yetenek ve kapasiteye sahipler. Ayrıca idmanlarda izlediğim ve çok beğendiğim kaleci Cihan sezon başında da yazdım Gökhan’ı keserse hiç şaşırmam.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap