SON DAKİKA



Haber > Spor > Löw geliyor!

Löw geliyor!

24 Nisan 2016 Pazar - 14:17




Aziz Yıldırım, başarılı teknik adam Löw ile söz kesti. Alman çalıştırıcı, Avrupa Şampiyonası’nın ardından sarı-lacivertlilerde tek yetkili olarak göre





Fenerbahçe'de gündem Löw... Fenerbahçe’de ikinci Joachim Löw dönemi başlıyor. 1998-1999 sezonunda sarı-lacivertli takımı çalıştıran 56 yaşındaki hoca, Başkan Aziz Yıldırım’ın yeni teklifini kabul etti. Almanya ile Avrupa Şampiyonası’nda kupa hedefleyen Löw, şampiyonanın ardından Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak. Yönetim, futbolda tüm yetkileri başarılı teknik adama verecek.

GOMEZ’İ DE ALIP GELİYOR

Beşiktaş’ta bu sezon attığı gollerle fark yaratan Mario Gomez’e kancayı takan Fenerbahçe, bu transferi de Joachim Löw aracılıyla bitirecek. Löw’ün, Euro 2016’daki en önemli kozlarından Gomez’le şampiyona sonrası bu konuda görüşeceği öğrenildi. 56 yaşındaki başarılı hoca geçen günlerde, “Almanya dışında teknik direktörlük kariyerime devam edebilirim” diyerek ayrılık itirafında bulunmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap