SON DAKİKA



Haber > Spor > Maçın ardından neler dedi?

Maçın ardından neler dedi?

15 Aralık 2015 Salı - 16:43




Trabzonspor Tekik Direktörü Sadi Tekelioğlu Nazilli Belediye galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.





UĞURCAN'A BÜYÜK ÖVGÜ

Nazilli Belediye maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, "Bildiğiniz gibi biz hafta sonu çok trajikomik bir maç oynadık. Takımımız adına trajedi hakem adına da komik bir maçtı. Böyle bir maçtan sonra da ikinci bir travma yaşamak istemedik. Yaşayabilirdik de. Bana göre 2. ligin üzerinde bir takımla oynadık. İnanılmaz mücadeleci bir takımla oynadık. Belki 2-0'ı yakaladık ama, ben maçtan çok genç kaleci Uğurcan'a çok sevindim. Trabzon'un önemli kalecisi olacağını düşünüyorum. 1-0'ken Nazilli'nin çok net gol pozisyonunu kalecimiz kurtardı. Daha sonra 2'inci golle rahatladık. Ziraat Türkiye Kupasının en büyük amacı liglerde bir araya gelemeyecek takımların bir araya gelmesini sağlamak. bu da amacına ulaştı. 45 gün önce burada oynanmıştı Nazilli Trabzon maçı. 45 gün sonra burada karşılaştılar. Nazilli halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi karşıladılar" dedi.

TRABZONSPOR'UN SOL BEK SORUNU

Tekelioğlu, Trabzonspor'un yaşadığı sol bek sıkıntısıyla ilgili olarak ise, "Bu maçta genel de geçmiş maçlarda ufak tefek sıkıntılar yaşadık. Şuan da mevcut oyuncularla burayı kapatmak durumundayız. Yusuf'ta zaman zaman hata yapsa da başarılı oldu. Çünkü asli mevkiisi değil. Ama ona rağmen gayretle, canla başla orayı kapatmaya çalıştı" diye konuştu.

N'DOYE'Yİ BEĞENDİ Mİ?


N'doye'nin genel performansından memnun olup olmadığıyla ilgili olarak Tekelioğlu, "Biz kendi aramızda inşallah onu düzelteceğiz" dedi.

ERKAN'DAN MEMNUN MU?

Erkan'ın performansıyla ilgili gelen soruya Tekelioğlu, "Erkan iyiydi. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Daha da katkı sağlayacak. Trabzonspor bundan sonra daha da güçlenerek yoluna devam edecek" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap