SON DAKİKA



Haber > Spor > Mandıralı gidip-geldi iddiası!

Mandıralı gidip-geldi iddiası!

21 Mart 2016 Pazartesi - 11:23




Hami Mandıralı’nın Sivasspor karşılaşmasının 43’üncü dakikasında başlayan yoğun istifa sesleriyle adeta donup kaldığı belirtildi.





Trabzonspor’da büyük umutlarla göreve gelen ancak takıma oynattığı futbolun yanında, oyuncu tercihleri ve alınan kötü sonuçlar nedeniyle güven kaybı yaşayan Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın, SporYorum'un haberine göre Sivasspor karşılaşmasının devre arasında yedek kulübesine istifa sinyali veren sözler sarf ettiği öğrenildi. Beşiktaş maçında istifaya davet edilen ancak maçtan sonra, “Biz işimizi yapıyoruz, istifayı düşünmüyorum” açıklamasını yapan Hami Mandıralı’nın Sivasspor karşılaşmasının 43’üncü dakikasında başlayan yoğun istifa sesleriyle adeta donup kaldığı belirtildi.

YARDIMCILARI VE FUTBOLCULAR İKNA ETTİ

Uzun süren ve tüm tribünleri kapsayan ‘istifa’ tezahüratlarının ardından devre bittiğinde kulübeye dönen Hami Mandıralı’nın Özer Hurmacı ve Ramazan Övüç’e,, “Siz hazırlanın” dedikten sonra kulübedeki futbolculara dönerek, “Benden bu kadar, siz başınızın çaresine bakın” dediği ileri sürüldü. Hami Mandıralı’nın soyunma odasına girdikten sonra hem yardımcıları, hem de futbolcular tarafından ikinci yarıda da takımın başında sahaya çıkmaya ikna edildiği de dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap