SON DAKİKA



Haber > Spor > Mandıralı ile devam mı?

Mandıralı ile devam mı?

11 Mart 2016 Cuma - 22:47




Trabzonspor sahasında karşılaştığı Mersin İdman Yurdu'nu Cardozo'nun golü ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.





Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta açıklamalarda bulundu. Mersin İdmanyurdu galibiyetinin gelecek açısından önemli olduğunu söyleyen Usta, "Yaklaşık 2 aydır yönetimdeyiz. Sorunlar yaşadık bu maç ile birlikte iyi bir nefes aldık. Bundan sonraki süreç ile ilgili iyi şeyler yapalım dedik bu sadece bizim açımızdan önemli değil sonrası için önemli bütün bu yaşadıklarımızdan sonra daha iyi günlere gitmek için çıkaracağımız dersler var uzun süredir düşünüyoruz üst üste sorunlar geldi bütün o toplam sorunlara baktığımızda iyi bir yönetim çıkaracak işler olacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un içinde yaşanan sorunlar ile ilgili Usta, "Bu sene gerçekten acı çekti Trabzonspor her birinin sebepleri var Trabzonspor'un dışındaki etkenlere bağlamak doğru değil önce kendimize sormamız lazım neden bu durumdayız. İçeriden baktığımızda aklı başında yönetimin içeride yaşanan sorunları doğru yapılmayan şeyleri çözmek gerekir. Büyük takımlar yarıştan düşünce toplanması zor oluyor. Üst üste olaylar geliyor ama gelecekte neleri doğru yapmamış gerektiğini gösterdi. En az kayıpları doğru kapatmayı planlıyoruz. Her şeyimizi yeni planlıyoruz UEFA ile görüşmemiz var. Mali Fair Play ile ilgili çünkü büyük bir camianın bunu başarması gerekiyor. Bu bir süreç maalesef bu sene çile yılı. Öncelikle bakmamız gereken şey biz uzun suredir ne hatalar yaptık bunu sorgulamanın gerekiyor kendi adımıza iyi tahlil yaptığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Hami Mandıralı ile devam edilip edilmeyeceği konusunda Usta, "Taraftara buradan selam. Gelecek sene ilgili komple iyi takım için uğraş verdiğimiz söylememiz gerekir teknik direktör ile ilgili birşey söylemek doğru olmaz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap