SON DAKİKA



Haber > Spor > Mandıralı'dan yeni yıl mesajı

Mandıralı'dan yeni yıl mesajı

01 Ocak 2014 Çarşamba - 14:26




Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı, 2014 yılında çok iyi bir Trabzonspor izletmek için çok çalışacaklarını söyledi.





Hami Mandıralı, yeni yılla ilgili olarak bordo-mavili taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. 2013 yılının kendileri açısından iyi geçtiğini belirten Hami Mandıralı, "Kendi adımıza gösterdiğimiz performans bizi mutlu etti diyebilirim. Kısıtlı kadromuza rağmen hem Avrupa’da hemde ligde iyi gidiyoruz. Tüm mesaimizi bunun için harcadık. 2014 yılında ise çok daha iyi bir Trabzonspor izletmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Trabzonspor, Trabzonluların ve Trabzonspor'u sevenlerin takımıdır. Güçlü ve iyi olmak zorundadır. Bunun için de hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Başta taraftarlarımıza büyük görevler düşüyor. 12. adamımız takımını ayakta tutan en büyük güçtür. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Onlara yeni yılda sağlık ve huzur dolu bir yıl dilerken, çok iyi bir Trabzonspor izletmek için çok çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum" dedi. YUMLU: "JUVENTUS MAÇI İNŞALLAH İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR" Trabzonspor'un savunma futbolcusu Mustafa Yumlu, yeni yılın herkes için huzurla geçmesini dileyerek, "2104 yılı umarım herkes için iyi geçer. Taraftarımıza iyi bir Trabzonspor izletmek için her zamankinden daha çok çalışacağız. Yeni yılda oynayacağımız bir Juventus maçı var. İnşallah istediğimiz gibi sonuçlanır. Bizim taraftarımız bu mutluluğu hak ediyor" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap