SON DAKİKA



Haber > Spor > Mecburi istikamet!

Mecburi istikamet!

09 Eylül 2013 Pazartesi - 09:26




Forvet transferinin gerçekleşmemesi üzerine Teknik Direktör Mustafa Akçay, mevcut forvetleri ile bir görüşme yaparak, “Bu camia sizden çok şey bekliyo





Yeni sezon öncesi Malouda ve Bosingwa gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Trabzonspor, golcü transferinde ise aradığını bulamazken Teknik Direktör Mustafa Akçay, mevcut golcülere sarıldı. 3. bölge için Henrique, Janko, Batuhan Karadeniz ve Emre Güral ile yoluna devam edecek olan Trabzonspor'da Akçay, milli takımda bulunan Janko’nun dışındaki oyuncularla özel bir görüşme yaptı. Akçay, “Bu camianın beklentilerine sizler karşılık vereceksiniz. Söz sırası sizlerde” dedi. Söz konusu oyuncularla idmanlarda özel olarak ilgilenen Akçay’ın “Kaliteniz ortada. Kendinizi gösterme zamanı geldi de geçiyor. Artık toparlanın” dediği belirlendi. Bu arada milli takımda bulunan Janko'nun da takıma dönmesiyle birlikte forvet oyuncuları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor. Teknik Direktör Akçay takımdaki gol atamama sıkıntısını gidermek için tüm imkanlarını seferber etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap