SON DAKİKA



Haber > Spor > Mecburi revizyon

Mecburi revizyon

14 Mart 2016 Pazartesi - 10:22




Trabzonspor, Beşiktaş maçı öncesi üç oyuncusunun cezasının bitmesine sevinirken, bir taraftan da iki oyuncusunun kural gereği oynayamayacağına üzüldü.





Her hafta sakat ve cezalı oyunculardan dolayı kadro kurmakta sıkıntı çeken Trabzonspor, Beşiktaş maçı öncesi üç oyuncusunun cezasının bitmesine sevinirken, bir taraftan da iki oyuncusunun kural gereği oynayamayacağına üzüldü. Bordo-Mavililer’de Akakpo ve Bosingwa transferleri, ertelenen maç sonrası 29 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştiği için kurallar gereği Salı günkü Beşiktaş maçında forma giyemeyecekler. Son haftalarda ilk 11’in değişmez isimleri olan Akakpo ve Bosingwa’nın yokluğunda Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın, savunmada Douglas ve cezası biten Salih Dursun’a şans vermesi bekleniyor. Bu arada Trabzonspor’da Muhammet Demir ile Ramazan’ın da kart cezaları biterken, Aykut Demir’in cezası Beşiktaş maçıyla dolacak

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap