SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet için vahim iddia!

Mehmet için vahim iddia!

09 Ocak 2017 Pazartesi - 09:02




Fenerbahçe ile ön protokol imzaladığı ileri sürüldü.





Aatıf Chahechouhe ile takası yılan hikayesine dönen Mehmet Ekici ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe’ye gitmek için direten gurbetçi oyuncunun Sarı-Lacivertli kulüple ön protokol imzaladığı öne sürüldü.

EŞYALARINI TAŞIMIŞ

Trabzonspor’da günlerden beri en çok tartışılan Aatıf Chahechouhe-Mehmet Ekici takası konusunda ortaya vahim bir iddia atıldı. Bordo-Mavili yönetimle yaptığı bütün görüşmelerde adeta işi yokuşa sürüp uzlaşmaya yanaşmayan Mehmet Ekici’nin uzun süredir ısrarla Sarı-Lacivertli kulübüne gitmek istemesinin perde arkası aralandı. Ev eşyalarını bile İstanbul’a taşıdığı öğrenilen gurbetçi oyuncunun bir süre önce Fenerbahçe ile ön protokol imzaladığı ve böylece transfer konusunda kozların tamamen İstanbul kulübünün eline geçtiği iddia ediliyor.

KULAK TIKARSAN!

Uzun süredir camianın Mehmet Ekici’nin sözleşmesinin uzatılması konusundaki çağrısına kulak tıkayan Trabzonspor yönetiminin tıpkı daha önce yaşanan Selçuk İnan skandalı gibi yine önemli bir ismini acemi bir şekilde ezeli rakibine koz olarak verecek olması tepkilere neden oldu. Fenerbahçe yönetiminin, Bordo-Mavililer’e, “Aatıf Chahechouhe’yi ikna edin ve bu oyuncu ile birlikte size 500 bin euro verelim. Aksi halde sezon sonunda Mehmet Ekici bedava bize gelecek” diyerek son sözünü söylediği ileri sürüldü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap