SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Özdilek'ten mesaj var

Mehmet Özdilek'ten mesaj var

20 Kasım 2014 Perşembe - 11:28




Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kendilerinin 10 puan, rakiplerinin ise 11 puanda olduğuna işaret etti.





Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kendilerinin 10 puan, rakiplerinin ise 11 puanda olduğuna işaret ederek, "Çok zor gol yiyen, takım savunmasını iyi yapan ama son iki maçı da kaybeden bir takım. İç sahada galibiyet sevinci yaşayamadık. Amacımız Başakşehir maçında bu zinciri kırmak olacak" dedi. Başakşehir maçında tek amaçlarının kazanmak olacağını kaydeden Özdilek, "Oynanmamış 7 hafta ve 21 puan var. Alabileceğimiz maksimum puanı almak için mücadele edeceğiz ve maç maç bakacağız. Bazı maçlar sahaya çıktığınızda şartlar ne olursa olsun kazanılması gereken maçlardır. Bu maç da öyle bir maç ve kazanmaktan başka bir düşüncemiz olmayacak" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap