A+ A-
Yorum
10

Mehmet'in Sefa'sı

Yayın Tarihi: 10.03.2015 - 09:35 | Güncelleme Tarihi: 10.03.2015 - 09:34

Avrupa yolunda kritik virajlardan biri olan Mersin’de işler tersine dönmedi. Bu sezon deplasmanda sadece bir galibiyet alabilen Trabzonspor şeytanın bacağını ikinci kez kırabildi.

Sezona başladığı zamanki hedeflerini maalesef gelecek sezonlara bırakan Trabzonspor en azından Avrupa’da olabilmek adına taraftarını sevindirdi. Yine de Ersun hocaya takılmadan edemeyeceğim. Bir türlü kadro istikrarını tutturamıyor. Her maç farklı kadrolarla sahaya çıkıyor.

Yine aynı şekilde oyuncuları daha verimli olacakları yerlerde oynatmaması, bu farklı galibiyete rağmen takımına göze hoş gelen bir futbol oynatamaması Ersun hocanın maça ne kadar az konsantre olduğuna işarettir. Trabzonspor’un galip gelmesinde yine en büyük etken Mehmet.

Oyunda kaldığı 80 dakika boyunca bir gol ve iki asistle oynadı. Sefa’ya yaptırdığı iki asistle hem de attığı golle oyunun sefasını sürdü. Oyunun alınmasında en büyük katkıyı sağladı.

Yine de Trabzonspor’un duran toplarla goller kazanması ayrı bir özelliktir. Mehmet aynı zamanda frikikleri bir penaltı gibi kullanabilme yeteneğine sahip.

Sonuç olarak yine Mehmet etkili oyunuyla Mersin’e damgasını vurdu. Son olarak Cardozo beklenen topları ceza sahasında alamasa da hem orta sahada arkadaşlarına yardım etme konusunda hem de attığı golle kalitesini bir daha göstermiş oldu.