SON DAKİKA



Haber > Spor > Metalist maçı için ne dedi?

Metalist maçı için ne dedi?

17 Eylül 2014 Çarşamba - 20:38




Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Ukrayna'da Metalist Kharkiv maçına 1 gün kala basın toplantısı düzenledi.





Basın mensuplarının sorularına cevap veren Halilhodzic şöyle konuştu: "Bu yarışmaya deplasmanda güzel bir skorla başlamak bizim için iyi olacaktır. Bu maçta favori miyiz değil miyiz maçtan sonra cevaplandırabiliriz. Şu an Trabzonspor Avrupa Kupaları'nda henüz kendisini tam olarak ispat etmiş değil favori olarak adlandırmak için. Bizim gibi büyük takımların deplasmanda kazanmaları kolay olmayabiliyor. Kazanmamız gerekiyor. Ben maçlarıma hazırlandığım zaman taktiklerimi çok isabetli seçerim ve ona göre hazırlarım. Metalist'i iyi inceledik. Bütün takımı inceledik. 7 oyuncu getirdiysem hepsini de oynatabilirim ama bu ilk dakikalarda hepsini sahaya süreceğim anlamına gelmez. Şehri gezdik hoşuma gitti. Tarihi binaları gezecek vakit bulsaydık daha güzel olurdu. Biz Metalist maçını değerlendiriyoruz burada. Ben spora başka bir bakışla yaklaşırım. Dostluk, kardeşlikle anlamlandırırım. O yüzden siyasi konulara girmeyeceğim."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap