SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli Takım'ın kader maçı

Milli Takım'ın kader maçı

11 Kasım 2016 Cuma - 14:48




A Milli Futbol Takım, 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri I Grubu dördüncü maçında yarın Kosova'yı konuk edecek.





 Ay-yıldızlılar için mutlak 3 puan alınması gereken bu maç, Terim ve öğrencilerinin gruptaki rolünü de belirleyecek. Başarısız geçen 2016 Avrupa Şampiyonası'nın ardından 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri I Grubu'nda yer alan ve geride kalan 3 maçta 2 puan toplayan Türkiye, yarın Antalya'da zorlu bir maça çıkacak. Antalya Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar yönetecek. Karşılaşmada Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Zsolt Varga yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ferenc Karako olacak.

Kaderini belirleyecek

Antalya Arena'da Kosova'yı konuk edecek olan A Milliler, grubun seyri açısından kaderini belirleyecek bir maç oynayacak. Terim ve öğrencilerinin 3 maçta topladığı 2 puanın ardından mutlak 3 puan parolasıyla çıkacakları Kosova karşısında puan kaybının ise grupta telafisi yok. Zira grupta ilk üç sırada yer alan Hırvatistan ve İzlanda 7'şer puanla bir ve ikinci sırayı paylaşırken, Ukrayna ise 5 puanla üçüncü sırada.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap