SON DAKİKA



Haber > Spor > Muhammet'i isterim!

Muhammet'i isterim!

17 Aralık 2015 Perşembe - 19:26




Trabzonspor'un her sezon transfer gündeminde olan ancak bir türlü transferi gerçekleştirilemeyen Muhammet ile ilgili bordo-mavililerin başkanından açı





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan Muhammet Demir açıklaması... Gaziantepspor'un yüksek bonservis bedeli istediği için Muhammet Demir'i transfer edemeyen Trabzonspor'da Başkan Usta, "Muhammet'i Trabzon'da görmek isterim" dedi. Bu transfer içinde bordo-mavililerin takas yöntemini kullanacağı kaydediliyor. Başkan Usta, "Muhammet Demir Trabzonlu. Trabzon'da yerele ve yerliye dönüşle ilgili her zaman bir söylem var. Ben Muhammet Demir'i önemsiyorum. Basın üzerinden bu tarz isimleri konuştuğumuzda bunun başka mecralara yansıması var. Devre arasında kaliteli oyuncu almanın çeşitli yöntemleri var. Ben beklentiyi yüksek tutmak istemiyorum. Ama devre arasında oyuncu alacaksak sorunlu alanlarımız belli. Santrafor ve sol bek de sorunumuz var. Kimse şunu beklemesin. Evet transferler yapıldı. Devre arasında zordur, yapabiliyorsak 2 tane 1 tane. Ama 4 bölgeye oyuncu bulduk takas yöntemleri ile bunu yapabiliriz. Ama ben Muhammet'i Trabzon'da görmek isterim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap