SON DAKİKA



Haber > Spor > Murat Ağırel'den futbolda şike iddiaları

Murat Ağırel'den futbolda şike iddiaları

25 Kasım 2023 Cumartesi - 14:12




Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde 1. Lig'de oynanan 3 maçta yaşanan şike tekliflerini yazdı.





Son dönemde yasa dışı bahis ve yolsuzluk iddiaları, Dilan-Engin Polat dolandırıcılık soruşturması, Tuzlaspor'daki "bilet olayı", Eyüpspor'un oyuncu transferleri ve aralarında eski futbolcuların da bulunduğu "Fatih Terim Fonu" ile ilgili yazılarıyla gündem yaratan gazeteci Murat Ağırel, bu kez 1. Lig'deki 3 maçta şike teşebbüsü yaşandığını iddia etti.

“Tuzlaspor, yükselme maçları oynanırken Tuzlaspor adına Samsunspor başkanına gidip, ‘Başkan 5 milyon versin Giresun’u yenelim, Adana Demirspor ve Samsun şampiyon olsun’ diyen Tuzlaspor yöneticisi ortaya çıkmasın istiyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bu teklifi duyunca küfür ediyor, ‘Yere batsın öyle şampiyonluk diyor’ ve reddediyor.

Maçın devre arasına Giresun 2-1’lik skor ile önde giriyor. Tuzlaspor Başkanı Feyzi İlhanlı soyunma odasına girip takımın gol atan oyuncusu dahil en iyi iki adamına ‘Maça çıkmayacaksınız’ diyor ve maça çıkarmıyor. Fransız futbolcu neden olduğunu sorguluyor ama nafile. Çıkan futbolcu yerine oyuna çok genç bir futbolcu kardeşimiz giriyor ama bir hata yapılıyor. Oyuna başkasının forması ile çıkıyor. Hakem 13 dakika sonra görüyor. Uyarıyor. 

Maçı bilenler Giresun’un mutlaka yenecek güçte olduğunu söylüyor zaten. Ancak yaşanan gelişme bu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım yazılanları doğruladı.’ Evet bu teklif yapıldı reddettim. Bu bir ahlaksız teklifti, izin veremezdim. Herkes hakkı ile kazansın veya kaybetsin dedim’ diye belirtti.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap