SON DAKİKA



Haber > Spor > Murat Sancak Balotelli'nin ayrılış sebebini açıkladı

Murat Sancak Balotelli'nin ayrılış sebebini açıkladı

04 Eylül 2022 Pazar - 18:30




Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin ayrılma sürecine dair detayları paylaştı. Sancak, Balotelli'nin kamp döneminden beri ayrılığı kafasına koyduğunu ve Türkiye'ye dönmek dahi istemediğini söyledi.





Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'a konuk olarak Balotelli ve Batshuayi gerçeklerini açıkladı. Sancak, Balotelli'nin Türkiye'den sıkıldığını ve kişisel bir problemleri olmadığını söyledi. İşte o açıklamalar: Sıkıldı

"Sıkıldı" 

Daha kamptayken bile Balotelli gitmek istiyordu. Hatta Türkiye'ye de gelmek istemiyordu. Türkiye'den sıkıldı kısacası. Balotelli özel bir insan. Çok iyi bir iletişimimiz vardı onunla. Bir gün antrenmana geç gelmişliği yok. Gitmesini istemezdim

"Gitmesini istemezdim" 

Yunus'u bugün Yunus yapan, Vargas'ı Vargas yapan Balotelli'dir. Ben, gitmesini istemezdim. Kendisi kalmak isteseydi, 3 yıl daha çalışmak isterdim. Balotelli gideceği için Dyzuba'yı aldık. O kadar gitmek istedi ki "O zaman parayı sen ver ve git.


Ali Koç, Balotelliyi sordu

"Ali Koç, Balotelli'yi sordu" 

Göztepe maçından sonra Ali Koç, Mario Balotelli ile ilgili aradı. "Ne düşünüyorsun?" demişti. Ben de "Başkanım, size yaramaz. Onu yönetmek için beni de almalısınız" demiştim. Fenerbahçe ve Galatasaray benden Mario'yu istemedi. İsteseler verirdim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap