SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa Yumlu paylaşılamıyor

Mustafa Yumlu paylaşılamıyor

18 Ocak 2015 Pazar - 17:19




Trabzonspor’da ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor maçının ardından yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu'ya Süper Lig takımları





Yönetimin 1 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği savunma oyuncusu için takas formülüne sıcak bakılırken Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor talip olan takımların başında geliyor. Bu konuda ki bir başka gelişme ise Trabzonspor’un Eskişehirspor’dan talip olduğu Aytaç Kara transferinde Mustafa’yı takasta kullanmayı planladığı öğrenildi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın ısrarla alınmasını istediği başarılı futbolcu için Rizespor yönetiminin girişimler de bulunduğu Mustafa ise “Ç.Rizespor’a gidersem kiralık olarak giderim” dediği belirtildi. Süper Lig de birçok takımın savunmaya takviye arayışlarını hızlandırdığı transfer döneminde Mustafa Yumlu’ya  talip olan bir diğer takım ise Bursaspor. Trabzonspor’da görev yaptığı dönemde takımda şans  veren teknik direktör Şenol Güneş’in eski oyuncusunu telefonla arayarak Bursaspor’a gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Trabzonspor’da kadro dışı kalan ve affedilmeyerek satış listesine konulan Mustafa Yumlu’nun da gönlünün Bursaspor ve Kasımpaşaspor’dan yana olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap