SON DAKİKA



Haber > Spor > Mutumba çok iddialı!

Mutumba çok iddialı!

10 Ocak 2014 Cuma - 09:29




Çaykur Rizespor’un İsveç'in AIK Stockholm takımından renklerine bağladığı Mutumba, Türkiye'de oynayacağı için mutlu olduğunu ve sahada her şeyini vere





Çaykur Rizespor'un yeni transferi Martin Kayongo Mutumba, Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Sezon başında benimle ilgilenildiğini biliyordum. O sıralar Çaykur Rizespor ligde ilk 5'in içindeydi. Ancak üst üste puan kayıpları yaşanınca hala gelmeyi isteyip istemediğim soruldu. Ben de ilgilendiğimi söyledim. Türkiye'de oynamak her zaman hayalimdi. Çünkü geldiğim yerde birçok Türk yaşıyor ve Türkiye liglerinde forma giyiyorsan bu oradaki insanlar için çok önemlidir" şeklinde konuştu. Mutumba, "Çevremde birçok Karadenizli vardı ve Rize’ye transferim gündeme geldiğinde onlar da çok mutlu oldu. Süper Lig zaten çok iyi biliniyor" dedi. Oyun tarzı olarak Ronaldinho'ya benzetilen Mutumba, taraftardan sabır istedi. Mutumba, "Kendimden ve futbol stilimden pek bahsedemem ama umarım oynadığımda nasıl bir futbolcu olduğumu göreceksiniz. Taraftardan sadece biraz sabırlı olmalarını bekliyorum, sahada her şeyimi vereceğim" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap