SON DAKİKA



Haber > Spor > Nadal, 19 yıl sonra İsveç Açık'ta

Nadal, 19 yıl sonra İsveç Açık'ta

16 Temmuz 2024 Salı - 13:37




Rafael Nadal, 19 yıl sonra İsveç Açık'a katıldı. İspanyol tenisçi, Casper Ruud'la beraber çiftler maçını kazanarak ikinci tura yükseldi.





Nadal, 19 yıl sonra Bastad'taki toprak korta tekrar ayak bastı. Tenisi yıl sonunda bırakması beklenen Rafael Nadal, Olimpiyat hazırlıkları kapsamında İsveç Açık'a katıldı.
Roland Garros'un ilk turunda Zverev'e elendikten sonra ilk defa korta çıkan Nadal, turnuvada hem çiftlerde hem de tekler kategorilerinde mücadele veriyor.
Çiftlerde Casper Ruud ile takım arkadaşı olan 38 yaşındaki tenisçi, ilk turda Guido Andreozzi ve Miguel Reyes-Varela ikilisini 6-1 ve 6-4 ile yenerek ikinci tura yükseldi.
Rafael Nadal, 19 yıl önce bu turnuvada tekler şampiyonluğu kazanmıştı. 

"İspanya için unutulmaz bir gün oldu"

Maçın ardından konuşan tecrübeli tenisçi, Carlos Alcaraz'ın Wimbledon ve İspanya Milli Takımı'nın da Avrupa Şampiyonluğunu kazanmasıyla ilgili mutluluğunu dile getirdi.
Nadal, "Muhteşem bir şey. Bence İspanya Milli takımı ilk günden son ana kadar muhteşem bir performans sergiledi. Alcaraz'ın Wimbledon'ı da kazanması beni çok mutlu etti. İspanya için unutulmaz bir gün oldu" ifadelerini kullandı.



TRTSPOR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap