SON DAKİKA



Haber > Spor > Nasıl başlarsan öyle gider!

Nasıl başlarsan öyle gider!

21 Ocak 2014 Salı - 09:04




Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Emre Güral, formayı sürekli giymek istediği ikinci yarıda başarılı sonuçlar alacaklarına yürekten inanıyor.





Trabzonspor’da hem ilk yarının son haftalarında hem de devre arası kampında gösterdiği performansla ikinci yarı öncesi olumlu görüntü ortaya koyan Emre Güral, umutlu konuştu. Ligin ikinci yarısının hem kendisi hem de takımı açısından iyi geçeceğine inandığını söyleyen Emre, "Her şey güzel olacak, buna inanıyorum. Taraftarlarımız da bize inansın ve güvensin" diye konuştu. Süper Lig’in ikinci yarısına Beşiktaş gibi güçlü bir takımla karşılaşarak başlayacaklarını hatırlatan Emre, "Sahamızda da yenilmezlik serimiz var. Bu unvanı korumak istiyoruz. Beşiktaş’ı yenip ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz. Bu doğrultuda karşılaşmaya hazırlanıyoruz" dedi. Emre, ikinci yarıda sürekli forma giymek istediğini söylerken Akçay’a da "Göreve hazırım" mesajı verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap