SON DAKİKA



Haber > Spor > Nihayet tam kadro

Nihayet tam kadro

05 Aralık 2013 Perşembe - 09:05




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık olmaması durumunda uzun bir aradan sonra ilk kez tam kadro olarak saha





Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde uzun süredir sakatlıklarla uğraştıklarını belirterek, "Uzun bir aranın ardından bu hafta tam kadro çalışma imkanı buluyoruz. İki gün içerisinde tatsızlık olmazsa tam kadro olacağız. Her an biri sakatlanacak diye korkuyorum. Futbolcuların üzerine titriyoruz. Aksaklık olmazsa Fenerbahçe maçında tam kadro olarak sahaya çıkacağız. Antrenörlük hayatımda bu kadar sakatı bir arada ilk kez gördüm" dedi. Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçının çok zorlu olacağını ifade eden Çalımbay, "Fenerbahçe, ligin en zengin kadrosuna sahip bir takım. Oyun disiplininden kopmadan Fenerbahçe kadar koşmamız gerekiyor. Fenerbahçe'de çok önlem alınacak noktalar var. Özellikle forvetleri her an golle baş başa gelecek oyuncular. Doksan dakikayı oyun disiplininden kopmadan oynamamız gerekiyor" diye konuştu. Çalımbay, "Torku Konyaspor maçındaki oyun, kalan dört maç için ışık oldu. Sakat arkadaşlarımızın dönmesiyle daha da iyi olacağız. Şartlar ne olursa olsun Çaykur Rizespor lig bittiğinde iyi bir yerde olacak. Aldığımız sorumluluğu mükemmel şekilde yerine getireceğiz. Sıkıntılar olacak, eleştiri olacak ama ligi ilk 10 içerisinde bitireceğiz. Devre arasında yapacağımız takviyeler etkili olacak. Raporlarımız doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap