SON DAKİKA



Haber > Spor > Nuri Şahin'den Abdullah Avcı'ya teşekkür mesajı

Nuri Şahin'den Abdullah Avcı'ya teşekkür mesajı

12 Aralık 2021 Pazar - 12:03




Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor sahasında Trabzonspor'u 2-1'lik skorla yendi. Maçın ardından Abdullah Avcı, genç teknik adam Nuri Şahin ile ilgili övgü dolau sözler sarf etti. 33 yaşındaki teknik direktör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tecrübeli teknik adama teşekkürlerini iletti.





Abdullah Avcı yönetiminde fırtınalar estiren Trabzonspor , Süper Lig 'in 16. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. 24'te Cornelius ile öne geçen Karadeniz ekibi, üstünlüğünü koruyamadı. 34'te Fredy'nin penaltısıyla eşitliği yakalayan Antalyaspor, 73'te Dorukhan'ın kendi kalesine attığı golle 90 dakikayı 2-1 önde tamamladı, 21 puanla 10. sıraya yerleşti. Bu sezonki ilk mağlubiyetini alan ve 27 maçlık yenilmezlik serisi sona eren lider Trabzonspor ise 39 puanda kaldı.

Maçın ardından Abdullah Avcı, genç teknik adam Nuri Şahin ile ilgili övgü dolau sözler sarf etti. 33 yaşındaki teknik direktör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tecrübeli teknik adama teşekkürlerini iletti.  

Genç teknik adamın mesajı şu şekilde:

Dün maç öncesi ve sonrası sarf ettiğiniz güzel sözler için bir kez daha teşekkür ederim Hocam. Sizinle çalışırken çok şeyler öğrenmiştim, rakipken de öğrendiğimi görmekten çok mutluyum. Hep söylediğiniz, hep söylediğimiz gibi; çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap