SON DAKİKA



Haber > Spor > Nuri Yılmaz, hedefimiz şampiyonluk

Nuri Yılmaz, hedefimiz şampiyonluk

20 Kasım 2021 Cumartesi - 11:09




BÖLGESEL Amatör Lig 2. Bölge 1. Grup’ta sezona oldukça formda başlayan Bahçecikspor’da yüzler gülüyor. Ligde oynadığı ilk 3 maçı da kazanarak liderlik koltuğunu iyice sağlama alan Kırmızı- Beyazlılar’da teknik direktör Nuri Yılmaz, Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu.





SEZON öncesi çok iyi bir çalışma ortamı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Ligin başlamasına 9-10 gün kala daha önce kariyerinde şampiyonluklar yaşamış, önemli tecrübeler edilmiş oyuncuları aramıza kattık. Bu oyuncuların aramıza katılmasıyla birlikte tabii ki hedeflerimiz de değişti. İlk üç hafta itibarıyla takımımın performansından memnunum. Eksiklerimiz illaki olacak, bunlarla ilgili özverili şekilde çalışıyoruz” dedi.

ÇAYELİSPOR maçının çok zor geçe- ceğini söyleyen Yılmaz, “Çayelispor, grubumuzun en önemli şampiyonluk aday- larından biri, Rize şehrinin önemli bir temsilcisi. Bizim açımızdan zor bir maç olacak. Seyir zevkinin yüksek olacağı bir maç bizleri bekliyor. Teknik ekipteki ar- kadaşlarımızla rakibi analiz ettik. Eksik noktalarımız konusunda antrenmanlarda gerekli çalışmaları yaptık. Son düdük çal- dığında kazanan taraf inşallah biz oluruz” diye konuştu.

Haber: Barış ATMACA
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap