SON DAKİKA



Haber > Spor > Nuri’ye yakın markaj

Nuri’ye yakın markaj

01 Kasım 2016 Salı - 08:17




Trabzonspor, devre arası 10 numara almak için düğmeye bastı; 4 aday var. Ersun Yanal’ın en çok istediği isim Dortmund’lu Nuri Şahin. Ancak İtalya’dan





Karadeniz Fırtınası'nda geride kalan 9 haftada teknik direktör Ersun Yanal, rakip alanda oyunu yönlendirecek bir ismin eksikliğini çok hissetti. Deneyimli hoca, Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerle yaptığı görüşmede saha içinde takıma liderlik yapacak bir isme ihtiyaç duyduğunu söyledi. Trabzon-spor alternatifli listesini de belirledi. İlk 4 basamakta en tanıdık isim Nuri Şahin. Borussia Dortmund'da bu sezon lig maçlarında hiç süre almayan milli futbolcu sadece kupada Union Berlin mücadelesinde 68 dakika sahada kalmıştı.

İTALYAN KANCASI
Ancak transferinde ciddi pürüzler var. Trabzonspor'un 28 yaşındaki yıldızı yüksek bonservis ücretiyle alma ihtimali yok. Daha büyük sorun ise, 'la yollarını ayırma noktasına gelen Nuri'ye İtalyan Fiorentina'nın kanca atması. Alman Bild Gazetesi, iki kulübün Nuri için kapıştığını yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap