SON DAKİKA



Haber > Spor > O uçakta neler yaşandı?

O uçakta neler yaşandı?

21 Nisan 2012 Cumartesi - 13:15




Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "Emre Belözoğlu beni dövmeye kalktı" sözlerinin ardından olayın iç yüzü ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmaya





Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, önceki akşam TRT Spor'da yayınlanan "Basın Tribünü"nde "Emre, Belçika ile deplasmanda oynadığımız milli maç sonrası beni dövmek için uçağın kapısında beklemiş" dedi, yer yerinden oynadı. Başkan'ın bu sözlerinden sonra olayın iç yüzü ile ilgili ayrıntıları Hürriyet sayfalarına taşıdı. İşte yaşandığı iddia edilen o olay: Tarih: 3 Haziran 2011 Türk Milli Takımı deplasmanda Belçika ile karşılaşıyor. Mücadeleyi izlemeye gelen bir grup Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftar, karşılaşma öncesi ve müsabakanın ardından Emre Belözoğlu'na küfür ediyor. Yaşanılanları mücadelenin yayıncı kuruluşu ile yaptığı röportajda anlatan Emre'nin son derece sinirli olduğu gözleniyor. Ancak bir süre geçtikten sonra bu olay unutuldu ve kapandı. Önceki gün Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yaptığı açıklamalar o gece yaşanılanları tekrar gündeme getirdi. Emre'ye küfür ettiler 1-A Milli Takımımız karşılaşmaya gitmek için otelden hareket etmek isterken bir grup Türk taraftar Emre'ye küfür etti. Bu küfürler Emre'nin stada girişinde de sürdü. Emre karşılaşma öncesi yaşadığı bu olaya büyük tepki gösterdi. Şener'e sözlü sataşma 2-Maçın ardından gazeteciler ve yanındakilerle delegasyon otobüsüne yürüyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e yanında eşi ve kızı olduğu halde bir grup Fenerbahçeli taraftar tarafından küfür edildi. Sözlü sataşmalar oldu. "Nerede o Sadri Şener?" 3-Emre uçağa biraz geç biner. 6 ya da 7. sıraya kadar yürür, sonra Özgener kendisine sarılır ve karşılaşma ile ilgili tebriklerini iletir. Ancak Emre yaşadıklarından sorumlu tuttuğu Şener'e yüksek sesle şöyle der: "Nerede o Sadri Şener, bize küfür ediyorlar. Bir de TFF'nin davetlisi olarak şeref tribününde oturuyor." Emre'yi sakinleştirdiler 4-Emre'nin bu gerginliği ve sinirli hali üzerine TFF eski Başkanı Mahmut Özgener devreye girer: "Ayıp oluyor. Otur yerine. Bir kulüp başkanı hakkında böyle konuşamazsın." TFF eski Başkanı Mahmut Özgener'in çıkışı üzerine sakinleşen Emre uçaktaki yerine oturur ve konu kapanır. 10 bin metrede tatsızlık Milli maç sonrası Brüksel dönüşü THY'ye ait uçakta hoş olmayan şeyler yaşandı. Emre Belözoğlu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e yüksek sesle bağırırken, milli futbolcuyu o dönemin TFF Başkanı Mahmut Özgener sakinleştirdi. 10 ay önceki olayı hatırlattı Sadri Şener önceki akşam Emre'ye verilen cezanın ardından TRT Spor'a çıkıp, 10 ay önce yaşanan olayı hatırlattı ve F.Bahçeli futbolcuyu suçladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap