SON DAKİKA



Haber > Spor > Obradovic ile 3 yıl daha Fenerbahçe'de!

Obradovic ile 3 yıl daha Fenerbahçe'de!

18 Kasım 2016 Cuma - 13:36




Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Obradovic'in 3 yıl daha Fenerbahçe'de olacağını açıkladı.





Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Obradovic'in 3 yıl daha Fenerbahçe'de olacağını açıkladı.

Erkek basketbolda QNB Finansbank ile 3 yıllık sırt sponsorluğu anlaşması yapan Fenerbahçe'de Asbaşkan Ozan Balaban, Obradovic ile anlaştıklarını açıkladı.

 Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda yapılan basın toplantısında gelen soru üzerine açıklama yapan Balaban, 'Sayın Başkan Aziz Yıldırım ile Sayın Zeljko Obradovic prensipte el sıkıştılar. Sadece evrak işleri kaldı. İnşallah koçumuz bu sene artı 3 yıl daha bizimle beraber olacak. Buradan bunun müjdesini vereyim' dedi.

 Oldukça keyifli olduğu Obradovic ise esprili bir şekilde, 'Artık sponsor olduğu için kalmam kolay oldu' derken başkan Aziz Yıldırım'a dönerek 'Şaka yapıyorum' ifadesini kullandı.

 Aziz Yıldırım'ın ise, 'Haftaya sözleşme işini bitirelim' dediği duyuldu.


Obradovic aynı zamanda Galatasaray ile oynadıkları maçlarda psikolojik üstünlük kurduklarıyla ilgili gelen bir soruya ise, 'Biz işimizi yapıyoruz. Daha ne söyleyebilirim. Kulüp ve taraftar için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Her zaman Galatasaray ve diğer takımlara büyük saygı  duyuyoruz. Oyunumuza konsantreyiz' dedi.

Toplantı sırasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da soru sorarak, 'Başarılar artarsa QNB Finansbank desteğini büyütür mü?' dedi. QNB yetkilieri, 'Kravat rengim sarı lacivert. Elbette biz Fenerbahçe ile uzun yıllar beraber olmak istiyoruz' derken Obradovic, 'Doğru yerdesiniz' diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap