SON DAKİKA



Haber > Spor > Ofspor'u takip edin

Ofspor'u takip edin

03 Ağustos 2014 Pazar - 11:15




Yeni sezonda ses getirmeye hazırlanan Bordo-Mavi-Beyazlı Kulübün Başkanı Olcay Saral, “A’dan Z’ye takımda revizyona gittik. 3 oyuncu daha bakıyoruz. Y





Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’taki Trabzon temsilcisi Ofspor yeni sezondan umutlu. Sezon öncesinde kadrolarında köklü bir değişime gittiklerine vurgu yapan Bordo-Mavi-Beyazlı kulübün Başkanı Olcay Saral 3 oyuncu daha transfer edeceklerinin altını çizdi. 1 tane orta sahaya, 2 oyuncu da forvete alacaklarına değinen Saral yeni transferlerle birlikte daha da güçlü bir ekip haline geleceklerini söyledi. Takımın Nevşehir kampının iyi başladığına vurgu yapan Saral, “Yeni sezonda en kötü play-off’ta yer almak istiyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Ofspor’u daha iyi noktalara taşımak istiyoruz. Tabi bu mücadelede taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Takımlarına sahip çıkmalılar ve bizi bu zorlu yolculukta yalnız bırakmamalılar. Birliğin olmadığı yerde bayarı da olmak. Taraftarımıztı her zaman yanımızda görmek istiyoıruz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap