SON DAKİKA



Haber > Spor > Onuachu’nun rengi belli

Onuachu’nun rengi belli

21 Haziran 2024 Cuma - 09:35




Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ilgilendiği Paul Onuachu’nun, menajeriyle yaptığı görüşmede “Türkiye’de sadece Trabzonspor’da oynarım” dediği öğrenildi.





Trabzonspor’un transferde bir numaralı gündem maddesi olan Paul Onuachu için kulübü Southampton ile pazarlıklar sürüyor. Kulübünden kolaylık isteyen 2.01’lik dev forvet, Trabzon’daki evini de boşaltmış değil. Onuachu, Bordo Mavili formayı giymek için her şeyi yapıyor, yönetim de bu transferde imkanları zorluyor.

Süper Lig’den Galatasaray, beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de yakından ilgilendiği golcü oyuncu tavrını ortaya koydu. Nijeryalı yıldızın ise kararı net. Menajeriyle yaptığı görüşmede “Türkiye’de sadece Trabzonspor’da oynarım. Orada çok mutluyum” dediği öğrenildi. Önceki gün sosyal medyadan Trabzonspor logolu pasta fotoğrafını paylaşan Onuachu, kulübü Southampton’dan bu transferde kolaylık istemişti. Bordo-Mavili formayı giymek için her şeyi yapan 30 yaşındaki santrfor, Trabzon’daki evini de henüz boşaltmış değil.

Farklı formüller masada

İlk başta kapıyı 15 milyon Euro’dan açan İngiliz ekibinin, beklentisini 10 milyon Euro seviyelerine çektiği belirtilirken, Trabzonspor kiralama teklifini yükseltmiş; ayrıca satın alma opsiyonu da önermişti. Southampton’ın Türkiye’deki kulübü Göztepe’ye takasta oyuncu gönderilmesi de gündemde. Yönetim, bu transferde imkanları sonuna kadar zorluyor.


FANATİK

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap