SON DAKİKA



Haber > Spor > Önümüzdeki sezon Sivas'ta olacağım

Önümüzdeki sezon Sivas'ta olacağım

31 Mayıs 2015 Pazar - 08:23




Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 'Medicana Sivasspor'la yeni bir anlaşma imzaladım. Önümüzdeki sezon Sivas'ta olacağım' dedi.





Trabzonspor karşılaşmasının ardından Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın beraberliğin normal bir sonuç olduğunu, her iki takımın karşılıklı pozisyonlara girdiğini ifade ederek, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladıklarını söyledi. Yalçın oyun sistemine uygun futbolcuları transfer etmek istediklerini belirterek, “Tabii transfer yapmak kolay değil. Bizim de belli bir bütçemiz var. En işimize yarayacak, mevcut olarak kullanabileceğimiz oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Mukavelesi biten oyuncularımız var. Onlarla ilgili çalışma yapıyoruz. Daha güçlü, daha iyi bir Sivasspor için yönetimle birlikte çalışıyoruz. Medicana Sivasspor'la yeni bir anlaşma imzaladım. Önümüzdeki sezon Sivas'ta olacağım” dedi. Beşiktaş’tan ayrılan Slaven Bilic’in performansının sorulması üzerine Yalçın, başka ta ımın teknik direktörü hakkında yorum yapmasının doğru olmayacağını belirtti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap