SON DAKİKA



Haber > Spor > Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Turnuvası başladı! 2. gün...

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Turnuvası başladı! 2. gün...

10 Temmuz 2024 Çarşamba - 17:02




Trabzonspor Futbol Okulları, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Turnuvası 2. gününde de devam ett.





Yaptığı hareketler, attıkları çalımlarla, “İşte bunlar Trabzonspor’un geleceği” dedirten gençler, performanslarıyla üzerlerindeki bordo-mavili formanın hakkını verecek işlere imza attı. Dün başlayan Trabzonspor Futbol Okulları Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Turnuvası’nın ilk bölümü 12 Temmuz’da son bulacak.
Turnuvanın dün başlayan bölümünde 2 grupta yer alan 20 takım 11 Temmuz Perşembe gününe kadar birbirleriyle mücadele edecek. A Grubu’nda Buca, Çavuşbaşı, Gümüşhane, Gaziantep, Borçka, Sultanbeyli, Fatsa, Ataşehir, Bayrampaşa ve Kocaeli takımları yer alıyor.

B Grubu’nda ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Mardin Kızıltepe, Bursa, İzmir, Samandra, Körfez, Trabzonspor ve Hopa takımları bulunuyor. Her iki grupta yer alan takımlar 11 Temmuz’a kadar maçlarını oynayacak. Her takım, toplam 6 maça çıkacak. Karşılaşmalar 25’er dakikadan iki devre halinde yapılıyor.

Turnuvanın en önemli özelliği ise, kazanmanın ikinci planda tutulması. Amaç, turnuvaya katılan tüm takımların kaynaşması, dostluğun artması ve Trabzonspor sevgisinin her şeyin üzerinde tutulması… Turnuvanın Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına yapılması da genç sporcuların böylesine önemli bir değeri daha iyi tanımaları açısından büyük önem taşıyor.



 
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap