SON DAKİKA



Haber > Spor > Onur'suz asla!

Onur'suz asla!

29 Temmuz 2015 Çarşamba - 10:11




Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartışan Onur kadro dışı bırakıldı. İzmir’in yolunu tutan, başarılı file bekçisi Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda





Makedonya’da Onur Kıvrak depremi yaşandı. 9 yıldır Trabzonspor formasını başarıyla terleten ve taraftarların büyük sevgisini kazanan deneyimli file bekçisi dün Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakılması arkadaşları başta olmak üzere herkeste büyük şok etkisi yarattı. Dün idmana çıkmamasının ardından Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın, “Onur’un morali bozuk. Morali yerine gelirse gelir. Gelmezse kendi bilir” söyleminin ardından, kamptan ayrılarak İzmir’deki evinin yolunu tutan Onur Kıvrak Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Damga yiyerek kadro dışı kalmam zoruma gidiyor

Küçük bir tartışmanın ardından damga yiyerek kadro dışı kalmasının zoruna gittiğini söyleyen Onur Kıvrak, “Ben 9 yıldan beri buranın ekmeğini yiyorum. Ufacık bir şeyden kadro dışı kalmak farklı bir duygu. Süleyman Hurma ile aramızda bir tartışma geçti kadro dışı bırakıldığım bana söylendi. Bende İzmir’e giderek gelişmeleri takip edeceğim. Ancak süreç neyi getirir bilemiyorum. Zaten zamanı geldiğinde gerekli açıklamayı yapacağım. Ben diğerleri gibi açıklama yapmadan kaçmam” diye konuştu.

Nasıl bir tavır sergileyeceğimi bilmiyorum

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisine sahip çıkıp çıkmaması konusunda da açıklamalarda bulunan Onur Kıvrak, “Başkanım bana ‘konuşuruz’ dedi. Nasıl bir tavır sergileyeceğimi inanın bende bilmiyorum. Bir tarafta Trabzonspor, diğer tarafta diğer şeyler ne yapacağım bilmiyorum. Çok karışık duygular. Şimdi İstanbul’a ordan da İzmir’e gideceğim. Kendisi söylemiş ya (Süleyman Hurma) ‘İzin verdik Onur’a’. Bende 7 gün izin yapayım bari” dedi.

1 yıl para almadım ağzımı açmadım

Herhangi bir kulübe gitmeye niyetinin olmadığını söyleyen başarılı file bekçisi, “Benim karakterim belli. Ben gitmek istesem 7 milyon Euroluk serbest kalır maddesini kaldırmazdım. Öyle karakterde bir insan olmadım. Hatta ben 1 yıl paramı almadığım zaman oldu ama hiç bir zaman bundan şikayetçi olmadım, ağzımı dahi açmadım. Para konusunda kavga yapacak en son insanım” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap