SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu kanadı kırık bir takım

Ordu kanadı kırık bir takım

19 Ocak 2015 Pazartesi - 11:01




Orduspor’da Teknik Direktör Ziya Doğan, TvEM’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.





PTT 1. Lig’de zor günler geçiren ve ikinci yarı öncesinde birçok oyuncusuyla alacaklarını alamadıklarından dolayı yollarını ayıran Orduspor’da Teknik Direktör Ziya Doğan, TvEM’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Takım zor durumdayken devraldınız. Ligin ilk yarısını 7 puanla son sırada tamamladınız. İkinci yarı planlarınız, hedefleriniz neler?

Doğan: Planlar ilk on biri sahaya çıkarmak. Çok fazla planımız yok. Çünkü hiç beklemedik bir durumla karşı karşıyayız. 21 tane oyuncumuz gitti. Yeniden planlama yapıp genç futbolcuları Türk futboluna kazandırmaya çalışacağız. Ligde kalmak için direneceğiz. Onurlu bir mücadele yapacağız. Bu onurlu mücadeleyi yaparken bir şey beni düşündürüyor. Biz gelen oyuncularla kısa sürede olsa çalıştık. Belirli bir yol kat ettiğimizi görüyorum.

Doğan: 7-8 oyuncu gittikten sonra 13 tane oyuncunun kalacağının sözünü almıştık. Ama maalesef başkan ne düşündü bilmiyorum. Belki de onun da kendine göre planları var. Ben buraya gelirken söz alarak geldim. Hatta gelecek yılların planlaması.

Ama karşılaştığımız tablo hiç iç açıcı değil. Genç takım oyuncuları bu ligi ne kadar taşır?


Başkanımıza ekonomik anlamda sıkıntılar varsa şunu yapalım: En azından iki stoperimizi tutup rakiplerimize ezilmeyelim dedim. Orduspor kanadı kırık bir takım.

Gençler Samsun karşısında nasıl oynadı?

Bence seyredilseydi. Bunların içerisinde biz hem orta sahayı hem forveti oluşturabiliriz. Forvette çok güçlü olmayabiliriz ama zaten bizim son oynadığımız maçlarda rakipten çok fazla pozisyon üretiyorduk ama gol becerisinde tecrübesiz çocuklar. Bizim planlarımızdan bir tanesi iki tane santrafor, bir tane alternatif stoper. Kamptan oyuncu gittikçe öbür taraftarn oyuncu çağırıyoruz. Böyle bir ortamla çalışıyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap