SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor'un mali sorunu

Orduspor'un mali sorunu

12 Ocak 2015 Pazartesi - 11:14




PTT 1. Lig'de mücadele eden ve eski futbolcularına olan borçları nedeniyle devre arası transfer tahtası kapalı olan Orduspor'a acil 8 milyon liranın l





Mor-Beyazlı kulübün idari menajeri Selim Şener, eski futbolcularına olan borçları nedeniyle transfer tahtasının kapalı olduğunu ve bu nedenle transfer gerçekleştiremediklerini belirtti. Orduspor yönetiminin kaynak temin etmeye çalıştığını ifade eden Şener, ancak işadamlarından ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'dan da destek beklediklerini söyledi. Şener, "Sıkıntılardan kurtulmak için Orduspor'a acilen 8 milyon lira lazım. Bu paranın bir bölümüyle eski futbolculara olan borç ödenecek. Bir bölümüyle ise mevcut oyunculara ödeme yapılacak" dedi. Orduspor'un transfer yasağına takıldığının altını çizen Şener, şöyle devam etti: "Ancak her şeye rağmen bu takımın ligde kalmasına olan inancımız tamdır. Hedeflerimiz arasında transfer tahtasını açmak vardır. Ancak bunlar tek başımıza yapacağımız şeyler değil" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap