SON DAKİKA



Haber > Spor > Orgeneral Akar'a ABD'den ödül

Orgeneral Akar'a ABD'den ödül

28 Ocak 2015 Çarşamba - 08:59




ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ray Odierno, Washington’ı ziyaret eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar’a liyakat nişanı verdi.





Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, geçen sene Türkiye'yi ziyaret eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ray Odierno’nun davetlisi olarak geldiği Washington’da liyakat nişanı aldı. Odierno’nun takdim ettiği ödül için Washington’daki Fort Myer askeri üssünde düzenlenen törene 100’e yakın üst düzey askeri yetkili katıldı.

Cuma gününe kadar Washington’a kalacağı açıklanan Akar için yapılan seremonide ödülün Akar’a Türk Kara Kuvvetleri’nin başarılı bir şekilde yeniden yapılandırmasını sağladığı, Türk ve Amerikan kuvvetleri arasında bir koordinasyon oluşturduğu, Suriye konusunda sergilediği tutum, Türk ve Amerikan özel kuvvetleri arasında daha geniş bir işbirliği geliştirilmesine katkı sunduğu için verildiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap