SON DAKİKA



Haber > Spor > Osmanlı Boks'u dünya tanıyacak

Osmanlı Boks'u dünya tanıyacak

19 Kasım 2013 Salı - 09:11




Altuntaş Grup As Lider Sigorta şirketi sahibi Hakan Altuntaş, sponsor olduğu Osmanlı Boks Kulübü’nü el ele verip zirveye çıkaracaklarını söyledi.





Boksta ses getiren başarılarıyla Trabzon’un yüz akı olan Osmanlı Boks Spor Kulübü’ne önemli bir destek de Altuntaş Grup’tan geldi. AS Lider Sigorta şirketi sahibi Hakan Altuntaş, bugüne kadar boks sporuna gerekli desteği veremediğini, bunun içinde uhde kaldığını belirterek, "Başkanımız Mustafa Kuk bizi kulübe davet edip boks sporuna olan sevgimizi ve şevkimizi pekiştirdi. Artık sürekli bu camiada olacağım" dedi. "Osmanlı Boks’un, Trabzon boksunun ülkemizde, dünyada tanınması için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız" diyen Altuntaş, "Hedefimiz karakterli ve kişilikli şampiyonlar yetiştirmek. Bizim yatırımımız Trabzon gençliğine olacak. Osmanlı Boks Spor Kulübü’ne geldiğimde kütüphane ve bilgisayar sınıfı ile karşı karşıya kalmam benim heyecanımı bir o kadar daha artırdı" dedi. Trabzonlu boksörlerin başka iller ve kulüpler adına spor yapmalarını kabullenemediğini dile getiren Altuntaş, "Burada esas sorumluluk Trabzon’da. Sporcularımız neden diğer kulüplerde spor yapsınlar? Değerse önce kendi ilimizin değeri. Biz Trabzon’un çıtasını ne kadar yükseltirsek gençlerimizin özgüveni bir o kadar daha gelişecek. Bunun farkına varmalıyız" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap