SON DAKİKA



Haber > Spor > Oyunumuzun karşılığını alamıyoruz

Oyunumuzun karşılığını alamıyoruz

10 Ekim 2018 Çarşamba - 12:11




Teknik patron Hamdi Zıvalıoğlu, “Golü daha erken bulsaydık öne geçebilirdik. Cizre önünde iyi bir oyun sergiledik. Oyunumuzun karşılığı beraberlik değ





TFF 3. Lig 3. Grup’ta 3 haftadır kazanamayan 1461 Trabzon’da keyifler kaçtı. Son oynadıkları Cizre maçında galibiyeti hak eden taraf olduklarını ancak 1 puana razı olduklarını söyleyen teknik patron Hamdi Zıvalıoğlu, “Maça iyi başladık. Oyunun kontrolü bizdeydi. Sahada yapılması gerekenleri yapıyorduk. Öne de geçtik. Pozisyon vermeden şanssız bir penaltıyla durum 1-1’e geldi. İkinci yarı yine ilk yarıdaki gibi etkili futbolunuz devam etti. Ancak golü rakip buldu” ifadelerini kullandı.

KEYİFLİ BİR MAÇ OLACAK

GERİYE düşmelerine rağmen eşitliği yakaladıklarını söyleyen Zıvalıoğlu, “Eğer golü daha erken bulsaydık öne geçebilirdik. Çünkü oynadığımız oyun ruhu bunu gösteriyordu. İyi bir oyun sergiledik. Oyunumuzun karşılığı beraberlik değildi” dedi. Bu hafta oynayacakları Fatsa maçına da değinen deneyimli teknik adam, “Fatsa takımı oynamayı seven, oyun oynayarak galip gelmeye çalışan bir takım. Futbolseverlere keyifli bir maç izlettireceğimizi düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap