SON DAKİKA



Haber > Spor > Özdilek'e son şans

Özdilek'e son şans

02 Aralık 2014 Salı - 11:08




Çaykur Rizespor yönetimi İstanbul’da yapılan olağanüstü toplantıda Teknik Direktör Mehmet Özdilek’e bir şans daha verilmesi kararlaştırıldı.





Çaykur Rizespor’da Kasımpaşa maçında alınan kötü sonuç ve oynanan futbol bardağı taşırdı. Camiada ve taraftarda Özdilek'in istifası istenirken yönetimin ne yapacağı merak konusuydu. İstanbul'da yapılan toplantıda Mehmet Özdilek'e bu hafta oynanacak olan kupada Adanademirspor ve Karabükspor maçında son bir şans daha verme kararı alındı. Bu maçlardan birinde alınacak kötü bir sonuçta Özdilek ile yollar ayrılacak. TOPUN AĞZINDALAR Yeşil-Mavililer’de teknik heyet konusunda yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra sorunun sadece hocadan kaynaklanmadığı yönünde de ağırlık var. Özellikle birçok futbolcunun formsuzluğu ve vurdumduymazlığı ele alınırken bazı futbolculara ceza verilmesi de gündemde. Futbolcularından dikkatinin çekileceği öğrenilirken bu haftaki maçların kader maçları olarak ön plana çıktığı öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap