SON DAKİKA



Haber > Spor > Özdilek'in hedefi istikrar

Özdilek'in hedefi istikrar

13 Temmuz 2014 Pazar - 11:59




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligde uzun vadede başarılı bir ekip kurmayı hedeflediklerini, bu doğrultuda çalışma yapacaklarını söy





Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, 10 Temmuz itibarıyla Erzurum'da çalışmalara başladıklarını belirterek, kaldıkları şartların, çalışma ortamının, iklimin antrenmanlara çok müsait olduğunu vurguladı. Kamp olarak herhangi bir problemlerinin olmadığını bildiren Özdilek, iyi başladıklarını ve yoğun şekilde devam edecek olan çalışmalarını herhangi bir sakatlık yaşamadan tamamlamak istediklerini söyledi. Çok sağlıklı bir ortamda çalışmalara başladıklarını kaydeden Özdilek, "26'sına kadar burada çalışmalarımız devam edecek. Ayın 30'unda da Avusturya'da ikinci kampımız başlayacak. Burada iki tane maç oynayacağız büyük ihtimalle. Daha netleşmedi ama bir turnuva olması düşünülüyor. Bu turnuvanın içerisinde biz de olmak istiyoruz. Görüşmeler devam ediyor" dedi. Özdilek, yeni transfer çalışmalarına ilişkin de "Murat Duruer'i kattık kadromuza. Onun haricinde bugün yarın bir oyuncumuzu daha bünyemize katacağız. Önümüzde bir süreç var. Bu süreci değerlendirip, takımımıza fayda sağlayabilecek bir iki oyuncu daha transfer etmek istiyoruz. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu. Ligteki hedeflerine de değinen başarılı teknik adam, şunları aktardı: "Anadolu takımlarının tabii ki hedefleri önce bu ligde istikrarlı bir şekilde devam edebilmek. Çaykur Rizespor lige geçen sene çıktı. Zor bir süreç yaşadı ama ilk çıktığı senede birçok takım bunu başaramıyor. Bu sene yine istikrarlı bir şekilde bu ligde devam etmek, bu ligin oyuncusu olmak çok önemli. Ligi ilk on içerisinde bitirmek istiyoruz. Bu ligin devamlı oyuncusu olmak birincil düşüncemiz olacak."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap